Superliga

SALVAREA LUI DINAMO! Seicii care au cumparat Charlton au anuntat OFICIAL ca o vor prelua pe Dinamo

Un grup de investitii din Abu Dhabi intra in afaceri in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Ianuarie 2020, 11:35
Data actualizarii: Vineri 17 Ianuarie 2020, 11:41

Anamaria Prodan a declarat zilele trecute ca familia regala din Emirate este interesata direct sa cumpere clubul Dinamo, iar acum lucrurile s-au oficializat. 

Seicul Tahnoon Nimer, actual presedinte la Charlton si reprezentant al grupului de investitii Abu Dhabi Business Development, a declarat, intr-un interviu video pentru presa din Emirate: "Suntem pe cale sa achzitionam clubul Dinamo din Romania, in acest moment avem negocieri ale formei finale de contract".

Fondul de investitii vrea sa investeasca masiv in fotbal, iar primul pas a fost achiztionarea clubului din liga a doua engleza contra a 65 de milioane de euro. Deocamdata, nu este cunoscuta suma tranzactiei pentru preluarea lui Dinamo.

Intr-o scrisoare trimisa de seici catre Ionut Negoita, acestia au scris ca vor sa cumpere 92.3% din actiuni. De asemenea, au pus si cateva conditii: Dinamo sa obtina licenta pentru sezonul viior de Liga 1, sa asigure buna desfasurare a activitatilor operationale de zi cu zi si, bineinteles, Dinamo sa nu retrogradeze.

Daca nu-si va achita datoriile, clubul din Stefan cel Mare risca sa nu obtina licenta in luna februarie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!