A fost dat afara pe usa din dos de la Dinamo, dar detoneaza o adevarata BOMBA! Mircea Rednic vrea sa cumpere clubul: "Cat suntem noi in viata, clubul nu o sa moara!" Anuntul momentului

Mircea Rednic a oferit o declaratie bomba.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Ianuarie 2020, 08:59
Data actualizarii: Joi 16 Ianuarie 2020, 09:09

Antrenorul celor de la Poli Iasi, Mircea Rednic, a vorbit despre situatia de la Dinamo si spune ca nu il intereseaza ce investitori straini vin la Dinamo. Acesta nu a renuntat planul de a deveni investitor la clubul din Stefan cel Mare, chiar daca a plecat cu scandal de la Dinamo. In viitor, nu exclude varianta de a investi la club.

"Chiar nu ma intereseaza daca vin arabii la Dinamo. Sa vina la Iasi, ca e mai bine. E oras frumos, fete frumoase. Stiu ca fanii asteapta sa vin eu cu un investitor, dar mai asteptam. Nu in orice conditii. Eu stiu foarte multe, dar nu vreau sa vorbesc. Acum sunt la Iasi, imi vad de treaba mea. Ei sa isi vada de treaba lor. Dinamo nu o sa moara, asta e clar, ca mai suntem noi in viata", a spus Mircea Rednic, la finalul meciului amical disputat de Poli Iasi impotriva celor de la Kukesi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies