Dinamo Cristian Iancu Nicolae Badea Superliga Nicolae Badea este tot mai aproape de a prelua controlul la Dinamo. Fostul presedinte vrea sa numeasca un apropiat de-al sau intr-o functie cheie

Nicolae Badea este tot mai aproape de a prelua controlul la Dinamo. Fostul presedinte vrea sa numeasca un apropiat de-al sau intr-o functie cheie

Clubul alb-rosu trece printr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere financiar si administrativ de cand a fost preluat de oamenii lui Cortacero.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 10:47
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 10:50

In ultima perioada suporterii au facut eforturi semnificative pentru plata unor datorii urgente, astfel incat clubul sa nu riste intrarea in faliment.

Mai mult, alaturi de suporteri a venit si fostul actionar dinamovist Nicolae Badea. S-a scris mult in ultimele doua luni despre ajutorul 'din umbra' acordat de omul de afaceri care a asigurat anumite deplasari ale echipei, dar si cazarile la hotel sau masa jucatorilor.

Badea, cel care detine in continuare aproximativ 7% din actiunile lui Dinamo, face tot mai multi pasi spre o revenire si mai activa la clubul din Stefan cel Mare.

Dupa ce omul sau de incredere Marius Bacria a revenit intr-o functie oficiala la Dinamo, Badea este aproape sa numeasca un alt apropiat de-al sau intr-o functie cheie.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Cristian Iancu este omul pe care Nicolae Badea vrea sa il numeasca in functia de manager general la clubul alb-rosu.

Iancu a mai lucrat la Dinamo, dar si la Rapid, in departamentele de marketing. Este un apropiat al lui Ionut Lupescu si al lui Razvan Lucescu si ar urma sa conduca tot ce se intampla la Dinamo din punct de vedere administrativ, anunta sursa citata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!