Nicolae Badea a pus ochii pe un club din Liga 2! Oferta pe care i-a pus-o pe masă actualului patron

Nicolae Badea liga 2 Muscelul Campulung Fotbal intern Nicolae Badea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 09:10
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 09:19

Nicolae Badea, om de afaceri și fost patron al  ACS FC Dinamo, a făcut o ofertă neașteptată pentru preluarea echipei Muscelul Câmpulung, recent promovată în Liga 2.

O ofertă generoasă: Badea i-a oferit lui Claudiu Ciolan, actualul patron al clubului argeșean, suma de 300.000 de euro pentru 50% din acțiunile echipei. De asemenea, a propus achiziționarea autocarului echipei, susține iAMSport, pentru 50.000 de euro

Un stadion nou, un vis mare. Motivul interesului lui Badea pentru Muscelul Câmpulung este noul stadion al echipei, care va fi gata în 2026 și va avea o capacitate de 5.000 de locuri. Badea vrea să promoveze echipa în Liga 1 până la inaugurarea noului stadion.

Nicolae Badea vrea să cumpere Muscelul Câmpulung

O afacere cu multe semne de întrebare. Oferta lui Badea a stârnit multe controverse în rândul susținătorilor echipei. Unii se întreabă de unde are Badea banii pentru a investi în fotbal, având în vedere problemele financiare ale ACS FC Dinamo, echipa sa din Liga 4 care se află în pragul falimentului. Alții se tem că Badea va repeta greșelile făcute la Dinamo și va duce Muscelul Câmpulung spre faliment.

Muscelul s-a calificat în Liga 2 la finalul sezonului proaspăt încheiat, după ce a încheiat Seriei 5 din Liga 3 pe primul loc, apoi a  Vedița Colonești, scor 2-1 la general, și Râmnicu Vâlcea, tot scor 2-1 la general.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!