VIDEO Dinamo 3, mașina de 141 de goluri a lui Nicolae Badea și Dănuț Lupu, promovare HALUCINANTĂ în Liga 3! Ce s-a întâmplat pe Stadionul Romprim

CS FC Dinamo Claudiu Ionescu Danut Lupu Nicolae Badea Robert Ghizdeanu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 15:00
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 13:03

Campioanele de la ”județ” au disputat un baraj în dublă manșă pentru promovare.

Pentru promovarea în Liga 3 (vezi AICI toate rezultatele, echipele câștigătoare și VIDEO cu meciurile decisive), CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea și Dănuț Lupu care a câștigat lejer play-off-ul din București, s-a duelat cu campioana Ilfovului, CSL Ștefăneștii de Jos.

În tur, a fost 2-2, iar returul s-a jucat duminică seara, pe Stadionul Romprim din Capitală.

Nebunie curată în CS FC Dinamo - CSL Ștefăneștii de Jos

Meciul a avut o desfășurare halucinantă.

Dinamoviștii antrenați de Claudiu Ionescu au făcut repede 2-0 prin dubla lui Torcaș (9 și 10), oaspeții au egalat și ei la fel de repede (Al. Zaharia 16, Buduroi 30) și au preluat conducerea spre final, după golul aceluiași Buduroi (77).

Cu 2-2 acasă și 3-2 în deplasare, CSL Ștefăneștii de Jos era promovată în Liga 3, însă în minutul 90+6 Robert Ghizdeanu a adus egalarea și a trimis astfel meciul în prelungiri.

Iar soarta promovatei de la ”județ” în campionatul național a fost decisă de un penalty, fructificat de M. Dumitru în minutul 110, golul victoriei cu 4-3 și al promovării pentru ”câinii” lui Nicolae Badea și Dănuț Lupu!

CS FC Dinamo, o echipă tânără cu o ofensivă-record

”Pe stadionul "Romprim", printr-o mobilizare exemplară, tinerii dinamoviști au câștigat, scor 4-3, după prelungiri, în fața imprevizibilei campioane a județului Ilfov, CSL Ștefăneștii de Jos”, a notat și AMFB, Asociația Municipală de Fotbal București.

În acest sezon, CS FC Dinamo a înscris în campionat, play-off și baraj nu mai puțin de 141 de goluri!

Duel CS FC Dinamo - CS Dinamo în viitorul sezon din Liga 3

CS FC Dinamo este a treia echipă cu acest nume din fotbalul românesc, după FC Dinamo din Superligă și CS Dinamo, cea care a ratat recent promovarea în Liga 2 (0-2 în finala barajului cu CSM Focșani) și care este echipa de fotbal a Clubului Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Astfel, în viitorul sezon din Liga 3 ar trebui să evolueze în mod normal în aceeași serie două echipe cu același nume, Dinamo București!

Info, foto și video: FRF, AMFB

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!