FCSB Gigi Becali iulian calin Superliga

Lovitura primită de Becali! Arbitrul contestat vehement de patronul FCSB, delegat la partida cu FCU

Gigi Becali a primit o veste care nu o să-l bucure deloc.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 09:35
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 09:43

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis delegarea lui Iulian Călin (Ștefănești) la meciul dintre FCSB și FCU Craiova, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Iulian Călin se numără printre arbitrii contestați vehement de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului l-a criticat dur pe „central” la finalul meciului cu Sepsi, 1-1, disputat în luna aprilie.

  • Iulian Călin

FCU - FCSB va fi condus de la centru de Iulian Călin, care va fi ajutat la linii de asistenții Valentin Avram (București) și Romică Bîrdeș (Pitești), iar arbitrul de rezervă va fi Andrei Antonie (București).

Călin, criticat dur de Gigi Becali

„Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.r. – Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă.

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.r. – cei de la CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu. Crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa a vrut el atunci cu Camora? Nu, dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, spunea Becali, în luna aprilie, după meciul Sepsi – FCSB 1-1.

Modifică setările cookies