Olimpiu Morutan FC Botosani FCSB valeriu iftime Superliga

Iftime povestește cum a reacționat Moruțan când a fost ofertat de FCSB: „Hai, domne, să fim serioși!”

Valeriu Iftime și-a amintit episodul când FCSB l-a ofertat pe Olimpiu Moruțan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 13:03
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 13:12

Galatasaray l-a transferat în această vară pe Olimpiu Moruțan (22 ani), după ce în urmă cu o săptămână îi plătiseră Universității Craiova 6.5 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău (24 ani). 

Însă Valeriu Iftime, care și-a păstrat 9 procente din drepturile lui Moruțan, când l-a vândut la FCSB, în vara lui 2018, pe 1 milion de euro, a mărturisit cum a reacționat mijlocașul atunci când a aflat că roș-albaștrii îl doresc. 

  • Iftime povestește cum a reacționat Moruțan când a fost ofertat de FCSB: „Hai, domne, să fim serioși!”

Iftime: „Domnul Becali este mai șmecher decât toți”

Sunt convins că şi domnul Becali, care este mai şmecher ca toţi, el a făcut nişte bani, a vândut pe nişte bani. A avut flerul, intuiţia, nevoia, ajutorul şi a preluat FCSB-ul. Cu acest brand formidabil aduci toţi fotbaliştii. Când l-a chemat pe Moruţan la FCSB sau pe Golofca, ăştia au uitat bocancii acasă, aşa s-au dus (n.r. – face semn că au plecat imediat). 

Dacă îl chema la Pandurii Târgu Jiu: „Hai, domne, să fim serioşi”. Lucrurile acestea aşa sunt percepute”, a declarat Valeriu Iftime pentru as.ro

În cele 107 meciuri pe care le-a jucat pentru FCSB, Moruțan a marcat 14 goluri și a oferit 30 de pase decisive. De asemenea, în acești trei ani, jucătorul și-a trecut în palmares singurul trofeu din carieră, Cupa României în 2020. 

Modifică setările cookies