Cosmin Olaroiu Lita Dumitru Fotbal intern

Cosmin Olăroiu și-a dezamăgit părintele fotbalistic! Liță Dumitru a vorbit deschis despre relația cu fostul antrenor al FCSB

Liță Dumitru, supărat că fostul său „elev”, Cosmin Olăroiu, nu l-a mai contactat de multă vreme.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 21:28
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 09:26

Dumitriu, fost antrenor la FC Național, Jiul Petroșani, Rapid București, România U19 și Concordia Chiajna, a avut o contribuție majoră în cariera fotbalistică a lui Cosmin Olăroiu.

„Eu l-am apreciat pe Olăroiu, cu toate că mi-a fost prieten și nu mai suntem. L-am luat ca pe un copil la FC Național, l-am antrenat așa cum trebuie. Datorită mie a jucat foarte mine la FC Național și a ajuns la Craiova.

Olăroiu când a ajuns mare, a uitat de Liță Dumitru, dar nu îl condamn. S-a supărat pe mine cred, nu știu de ce. Eu îl consider unul dintre cei mai buni antrenori pe care România îi are.

Am pus vreo patru cărămizi la cariera lui de jucător de fotbal. L-am învățat să fie un jucător polivalent.

Am dat de el la FRF, venea din țările arabe să ne predea niște lecții la Licența Pro”, a spus Liță Dumitru, potrivit ProSport.

Cosmin Olăroiu a antrenat-o ultima oară pe Jiangsu Suning, echipă de care s-a despărțit la începutul acestui an. În momentul de față, tehnicianul este liber de contract.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies