Gigi Becali FCSB hervin ongenda Superliga

”Nu pleacă la un club din România”. Becali poate să-și ia gândul de la ”înlocuitorul lui Moruțan”

Gigi Becali mai primește un refuz.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 21:39
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 21:44

Valeriu Iftime rămâne ferm pe poziții, cu privire la transferul lui Hervin Ongenda (26 de ani) la FCSB. Francezul a fost dorit de Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Olimpiu Moruțan.

Finanțatorul vicecampioanei i-a oferit lui Ongenda un 20.000 de euro pe lună pentru a semna cu FCSB, doar că francezul și-ar dori un salariu dublu, motiv pentru care țintește un transfer în zona Golfului.

„Nu pleacă, nu vrea el. Nu contează oferta care i se face din România, nu pleacă la un club din România. Este cel puțin la nivelul lui Moruţan și poate juca și la Galatasaray și oriunde. Numai că el a avut 3 sau 4 ani în care a fost al nimănui.

Acum, după cum arată Ongenda, eu zic că e pe calea care trebuie. L-am văzut că a slăbit, are greutatea când juca cu Ibrahimovic. La Ongenda am umblat la toate șuruburile și la toate pinioanele posibile.

Băi, dacă ăsta a fost acolo, s-ar putea să-i găsim dichisul ăsta al lui. Eu cred că l-am decriptat, eu cred că i-am găsit forma și, dacă n-o să iau bani pe el, o să fiu mulțumit dacă îl văd că joacă la o echipa de asta cu bani mulți”, a spus Valeriu Iftime, pentru AS.ro.

Modifică setările cookies