Gigi Becali face primul pas spre reluarea antrenamentelor! Patronul si-a chemat toti jucatorii la baza pentru a fi testati de coronavirus 

Gigi Becali face primul pas spre reluarea antrenamentelor! Patronul si-a chemat toti jucatorii la baza pentru a fi testati de coronavirus 

Gigi Becali a stabilit cand vor fi testati jucatorii sai pentru coronavirus. 

Patronul FCSB a stabilit ca joi, 9 martie, incepand cu ora 09:00, jucatorii vor fi testati de coronavirus, dupa cum informeaza Digi Sport. Insa, Gigi Becali s-a razgandit in privinta cantonamentului, dupa ce s-a prelungit starea de urgenta si a renuntat momentan la idee, astfel, doar isi va testa jucatorii pentru a se asigura ca nu sunt in pericol. 

Testul il vor face toti jucatorii din Romania ai FCSB-ului, singurii care vor lipsi sunt straini, deoarece au parasit tara. Astfel, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Aristeidis Soiledis si Bogdan Planic vor ramane netestati. 

Din cei 4 straini, singurul care a ramas cu salariu este Soiledis, dupa ce a refuzat initial sa semneze noul contract din cauza ca era in romana. Gigi Becali ii propusese si lui Planic injumatatirea salariului, insa sarbul a refuzat si a fost bagat in somaj tehnic, ca si Cristi Balgradean, Momcilovic, Alexandru Stan, Gnohere si Adi Popa. 

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT