"Nu ar fi inteligent sa vina sa joace in Ghencea!" Declaratia care nu ii va placea lui Gigi Becali. Patronul FCSB, avertizat de o legenda a ros-albastrilor 

"Nu ar fi inteligent sa vina sa joace in Ghencea!" Declaratia care nu ii va placea lui Gigi Becali. Patronul FCSB, avertizat de o legenda a ros-albastrilor 

Marius Lacatus a declarat ca FCSB nu ar fi bine primita pe noul Ghencea.

Constructiile la noul stadion din Ghencea se desfasoara foarte bine si daca totul merge conform planurilor, din sezonul viitor ar putea gazdui primele meciuri.

Marius Lacatus, legenda ros-albastrilor, crede ca noul stadion va fi chiar mai frumos decat Arena Nationala si spera ca CSA Steaua sa isi dispute cat mai curand meciurile de acasa pe noul Ghencea.

"Stadionul Steaua arata foarte bine si inainte, gazonul cel putin, era de o calitate extraordinara. Am vazut si proiectele noului stadion, si ce se face si cred ca va fi unul dintre cele mai frumoase din Romania, poate cel mai frumos, chiar peste Arena Nationala." a declarat Lacatus pentru DigiSport.

In ceea ce priveste FCSB-ul, se pare ca echipa patronata de Gigi Becali nu are usile deschise pe noua arena si nu ar fi deloc bine primita. 

Lacatus a mai precizat: "Daca va juca FCSB pe Ghencea? Nu cred ca ar fi cea mai inteligenta miscare a lui Becali, aceea de a veni sa joace in Ghencea. Va fi contestat de catre suporteri. Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu bratele deschise."

Marius Lacatus este o legenda vie aa stelistilor, pentru care a diputat peste 350 de meciuri in intreaga cariera.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT