Becali nu renunță ușor la FCSB! Cum a reacționat după ce Mustață a spus că a trimis o ofertă pentru club

Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:06
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 19:12

Gigi Becali a oferit o primă reacție după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a susținut că a trimis deja o ofertă pentru cumpărarea clubului.

Becali s-a arătat dispus să vândă clubul dacă va veni o ofertă de zece milioane de euro. Mustață spunea, în urmă cu câteva zile, că va încerca să găsească un cumpărător pentru FCSB.

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. 

  • Gigi Becali

Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro

Ce a declarat Gheorghe Mustață

„Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. 

L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui. Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro", a declarat Gheorghe Mustașă, la Radio Sport 1.

Gigi Becali deține clubul FCSB din 2003.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!