Constantin Budescu FCSB Madalina Budescu sotie Constantin Budescu Stiri

GALERIE FOTO Constantin Budescu are o familie superbă. Cât de bine arată soția fotbalistului de la FCSB 

Constantin Budescu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Liga 1, iar în prezent evoluează pentru FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 13:38
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 14:05

Constantin Budescu este unul dintre cei mai apreciați jucători de la FCSB. Chiar dacă a avut o pauză forțată din cauza infectării cu COVID-19, acesta a revenit în forță cu FC Botoșani.

Jucătorul de 32 de ani este la fel de norocos și pe plan personal, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina, cea cu care este căsătorită din 2014. Aceștia au împreună doi băieți.

Dragoste cu năbădăi între Becali și Budescu
 

În ultimele zile au apărut mai multe declarații despre posibila relație tensionată dintre Gigi Becali și Constantin Budescu, patronul FCSB-ului reproșându-i acestuia că nu joacă așa cum ar trebui. 

După meciul cu FC Botoșani, jucătorul a pus capăt acestor speculații, iar finanțatorul vicecampioanei a făcut același lucru într-o intervenție telefonică, în direct, la emisiunea "Ora Exactă în Sport". 

"Ce am eu cu el? Sunt certat cu el, mă cert cu el? Eu îi cert pe ei, cum să mă împac, eu îi dau salariu și mă împac cu el? Eu patron, el slujește echipa, ascultă nemulțumirile mele, dacă mă întâlnesc cu ei sunt prieten, ce, prietenii nu îi cerți?

M-am întâlnit cu el și am glumit cu el, i-am zis de exterioare. Asta am și zis, dacă nu dă cu exteriorul și dă cu stângul, e gol. Lui i-a intrat asta în reflex, nu e bine. E bine că a intrat, a câștigat meciul, el cu Stoica.",  a declarat Gigi Becali la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!