Gigi Becali anamaria prodan FCSB Ianis Stoica Superliga

Becali visa la milioane în schimbul „perlei” sale, însă impresarul îl contrazice: „Nu există nicio ofertă pentru el!”

Gigi Becali (63 de ani) a anunțat că are ofertă concretă pentru unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 16:29
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 16:38

Afaceristul român a susținut că englezii de la Arsenal ar fi interesați de serviciile lui Ianis Stoica și i-ar fi transmis deja o oferă de 7.5 milioane de euro.

Becali nu vrea însă să renuțe la „perla” sa pentru mai puțin de 10 milioane de euro, plus o cotă de 20% dintr-un viitor transfer.

Anamaria Prodan îl contrazice pe Becali

Anamaria Prodan, impresarul lui Ianis Stoica, îl contrazice pe Becali și susține că pe numele fotbalistului nu a venit nicio ofertă.

„Nu există niciun fel de interes la Arsenal pentru Ianis, dar absolut niciunul. Ne facem de râs din toate punctele de vedere când anunți astfel de lucruri, că tu discuți cu Arsenal, când anunțăm astfel de lucruri ne facem de râs ca patroni, ca fotbal.

De asta ajung jucătorii așa, pentru că patronii își bat joc cu știri de genul ăsta. Jucătorii sunt zăpăciți de cap. Visează că pleacă în Anglia, Germania, America, uită să mai joace fotbal, iar apoi ieșim la televizor, îi înjurăm de morți, de familie, ne batem joc de ei, și, tot ei sunt de vină, săracii. Eu cred că patronii ar trebui să stea în banca lor. Să facă business și să tragă cu echipa, nu să o dezmembreze.

Să lase jucătorii să-și facă meseria, managerii să-și facă treaba, așa cum și managerii lasă patronii să-și facă treaba. La noi, patronul este și președinte, și antrenor, și cel care vinde biletele. E omul bun la toate, ce ne-o mai trebui să avem și antrenor, manager general, director sportiv. La noi, toți sunt one man show”, a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Ianis Stoica are un debut excelent în Liga 1, iar prestațiile sale nu au trecut neremarcate. Fiul lui Pompiliu Stoica a jucat în 14 meciuri până acum, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 6 goluri și să ofere și două pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!