Gheorghe Mustata FCSB Gigi Becali Superliga Gheorghe Mustață

Gheorghe Mustață, planuri mărețe pentru FCSB!? Trei nume grele ar urma să facă parte din conducerea clubului

Gheorghe Mustață anunță că suporterii FCSB-ului sunt pregătiți să preia clubul de la Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 17:02
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 17:05

Liderul galeriei „roș-albastre” susține că se îndoiește de cuvintele lui Gigi Becali, însă anunță că în cazul în care acesta ia o decizie definitivă, atunci suporterii sunt pregătiți să ia echipa.

„Chiar dacă nu-mi vine să cred că vrea să renunțe la club, noi suntem deja pregătiți. Planul este unul uluitor și putem spune că redevenim ceea ce am fost. Toată lumea fotbalului știe ce greșeli a făcut Gigi în ultimii mulți ani. Toți știm unde am fi fost dacă ar fi rămas numai patron și fiecare angajat să fie lăsat să lucreze în liniște. A plătit bine și la timp, corect, dar ce făcea bine, strica imediat.

Dacă ne arată că este om serios și se ține de cuvânt, suntem gata să preluăm echipa. Acum se lucrează la o nouă Societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne predă clubul, fix cum l-a luat. Să scrie ca preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte”, a spus Gheorghe Mustață pentru Radio Sport Live.

Anghel Iordănescu, Edi și Victor Pițurcă vor face parte din conducerea clubului

„Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general, gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali, bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare. Cum credeți că reacționează Armata, CSA, dacă Becali e pa? Întreb. Redevenim ce am fost? Loc în liga 1, intrare în Ghencea, CSA lângă noi și Steaua revine. Mai puternică și scăpată de Becali, așa cum au vrut toți.

Cei care sunt deciși să preia sunt oameni foarte puternici financiar. Pentru acest sezon, din iarnă, după tranzacție luăm jucători să nu avem probleme. Sunt pregătite 3 milioane în acest sezon de sacrificiu. De la anul, 10-15 milioane buget pe an. Rămâne ca Becali să fie om de cuvânt. A spus că vinde, să o vedem pe asta. Milioane de steliști visează asta.

În afara noilor investitori, în afara gloriilor, celor de la CSA, suporterii sunt gata de ieri să cotizeze pentru Steaua lor. Să plece cu tot cu jucătorii. Cât pot valora ei la Voluntari sau Clinceni, ori unde pleacă?”, a mai spus Mustață.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!