Liga 1

Florin Tănase, marele absent din amicalul FCSB-ului! Motivul pentru care căpitanul roș-albaștrilor a lipsit

FCSB a jucat la Buftea singura partidă de pregătire din această perioadă, cu CS Mioveni, 0-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 16:57
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 16:58

Roș-albaștrii nu au plecat în cantonament, așa cum obișnuiau să facă în fiecare an, preferând să rămână și să se pregătească la baza din Berceni. FCSB nu și-a programat nici multe meciuri de pregătire, având doar unul singur în program, cel de sâmbătă cu CS Mioveni

Toni Petrea a avut formula de lot aproape completă, cu Florinel Coman trimis în teren titular, după accidentarea suferită, însă s-a remarcat și o absență de marcă. 

Motivul absenței lui Florin Tănase din amicalul cu CS Mioveni 

Marele absent al meciului a fost și cel mai bun jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, iar acest lucru s-a remarcat și în rezultatul de pe tabelă. Subiectul unui posibil transfer în iarnă, căpitanul FCSB-ului a rămas la echipă și în acest an, iar șansele de plecare în următoarea perioadă sunt minime. 

Tănase a lipsit de la meciul cu Mioveni din motive medicale. Căpitanul ar fi suferit o contuzie la picior, astfel că, împreună cu staff-ul medical, a decis să nu forțeze, anunță GSP

Deși a fost menajat din motive medicale, Florin Tănase nu va absenta din derby-ul cu CFR Cluj, din prima etapă de la reluarea campionatului, de pe 23 ianuarie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies