Fotbal intern

Motivul pentru care nu s-a mai făcut transferul lui Tănase la Al-Nasr! Fotbalistul care blochează mutarea

Florin Tănase era dat ca și transferat la Al-Nasr la finalul anului trecut, însă mutarea a intrat pe hold, după ce Becali a refuzat să plătească impresarii din banii săi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 10:34
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 10:40

Al-Nasr era gata, în decembrie anul trecut, să achite clauza de reziliere de trei milioane de euro pe Florin Tănase o are stipulată în contract pentru a-l duce pe căpitanul lui FCSB în Emiratele Arabe Unite.

Mutarea a intrat în impas după ce Gigi Becali a refuzat să achite comisionul impresarilor, în jur de 200-300 de mii de euro, din cele trei milioane pe care urma să le primească în schimbul fotbalistului.

  • Florin Tănase - FCSB

Mai mult, arabii s-au mai lovit de o problemă extrem de importantă. Dia Saba, fotbalistul căruia Tănase ar fi trebuit să-i ia locul în echipă nu a mai plecat de la Al-Nasr.

Saba, ajuns la 29 de ani, evoluează pe poziția de mijlocaș ofensiv și a venit la Al Nasr de la Guangzhou City, în septembrie 2020.

Becali: „Nu vreau să-l vând pe Tănase!”

„Tănase are o clauză de 3 milioane. Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând. E piesa principală la ora asta. El e jucătorul cu cea mai mare experiență, dă goluri, îmi ține echipa.

Dar nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză. Bagă banii în cont și pleacă. Pleacă pentru că are clauza aia, nu depinde de mine, dar eu nu vreau să-l dau. Uite, că Dumnezeu mi-a ajutat, nu l-am dat”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt.com
  • Florin Tănase a îmbrăcat de 17 ori tricoul FCSB-ului în acest sezon de Liga 1, reușind să marcheze nouă goluri și să ofere patru pase decizive.
Modifică setările cookies