Liga 1

Andrei Prepeliță a dezvăluit de ce Cristi Tănase nu a mai jucat în ultimele 3 luni 

Antrenorul lui FC Argeș a precizat de ce nu s-a mai putut baza pe Cristi Tănase. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 15:29
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 15:58

În vara lui 2021, Cristian Tănase (34 ani) s-a întors la FC Argeș, clubul pentru care a debutat. Iar prestațiile mijlocașului ofensiv au fost foarte bune în tricoul violet, marcând de trei ori în 9 meciuri din Liga 1, două dintre goluri fiind înscrise contra lui Dinamo, 2-0, în etapa a șaptea. 

Însă, pe 1 octombrie 2021, Cristi Tănase a fost scos de pe teren în minutul 9 în meciul cu CS Mioveni, 0-0, după ce jucătorul a acuzat o accidentare. Iar Andrei Prepeliță a dezvăluit că problema medicală a fost mult mai gravă decât se aștepta, acesta fiind motivul pentru care argeșenii nu s-au putut baza pe mijlocașul cu 41 de selecții la echipa națională. 

„Tase a avut o accidentare gravă, a trecut peste ea. Se punea la un moment dat problema unei intervenții chirurgicale, dar a reușit să se recupereze fără.

Nu-l forțăm, e în programul echipei și sperăm să fie la capacitate maximă la începutul campionatului”, a declarat Andrei Prepeliță după meciul de pregătire cu CS Mioveni, 3-1. 

După 21 de etape, FC Argeș se află pe locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte, cu 4 puncte mai puțin decât poziția a șasea, ultima care duce în playoff, ocupată de Farul Constanța.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies