Vasile Miriuță l-a luat "la 11 metri" pe Constantin Schumacher: "Bă, frate, ai pierdut cu 1-0"

Vasile Miriuta constantin schumacher CS Mioveni FC Botosani Superliga Superliga Vasile Miriuță
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 11:38
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 11:39

Vasile Miriuță a avut o reacție critică la declarațiile lui Constantin Schumacher, antrenorul echipei CS Mioveni, după meciul de baraj cu FC Botoșani, scor 1-0.

FC Botoșani a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe CS Mioveni, în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Superliga României. Constantin Schumacher, tehnicianul celor de la Mioveni, a fost mulțumit de prestația echipei sale și și-a exprimat speranța că vor face un meci mare în retur.

Vasile Miriuță râde de Schumacher

Vasile Miriuță, fost atrenor în Superligă, a început să râdă când a auzit discursul lui Schumacher și a criticat dur folosirea termenului „eroi” pentru jucătorii Mioveniului.

  • Vasile Miriuta

"Eroi ... trebuie să înţelegem, ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea. Că aud tot asta aici în emisiune, că suntem o familie. Familia sunt eu, nevasta, copiii şi nepotul. Suntem echipă de fotbal, bă frate.

Familia, ţi-am mai spus, sunt eu, nevastă mea, feciorul meu, fiica mea şi nepotul meu ... şi nora mea, bineînţeles. Deci asta înseamnă o familie. Au făcut un meci bun, puteau să scoată un rezultat bun. Dacă câştigau jocul, atunci (n.r. să îi numească „eroi”), dar ai pierdut cu 1-0.", a declarat Vasile Miriuță, conform Prima Sport.

Care a fost discursul lui Constantin Schumacher

„Ritmul de Liga 1 s-a văzut, jucătorii mei au fost niște eroi, îi felicit pentru atitudine, pentru dorință. Păcat că am luat golul acela pe care nu trebuia să-l luăm, am jucat până în minutul 70 și ceva cu trei juniori în teren, sunt jucători care pot să facă diferența pe viitor. 

Sunt fericit că am ajuns aici și sper ca în meciul din retur să vină toată lumea să ne susțină pentru că, în continuare, avem șansa noastră.

Dacă la bara aia intra în poartă cred că altfel era situația. Poate, dacă am fi condus cu 1-0, era altfel. Mergem mai departe, putem să întoarcem, putem să fim o echipă la fel de omogenă și suntem încrezători în continuare”, a spus Constantin Schumacher, la flash-interviurile de după prima manșă cu FC Botoșani.

A doua manșă din barajul dintre CS Mioveni și FC Botoșani este programat pe 24 mai, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul "Orășenesc" din Mioveni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!