Liga 1

Cum se simte Florin Tănase, după ratarea trasferului în zona arabă: ”A fost plimbat prin toată Europa”

Florin Tănase a negociat cu Al-Nasr în această iarnă, dar mutarea a picat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 17:42
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 17:56

Căpitanul FCSB-ului a declarat de mai multe ori că își dorește un transfer în zona Emiratelor, iar interesul celor de la Al-Nasr a dus la discuții despre plecarea liderului echipei lui Gigi Becali.

Toni Petrea spune că Tănase se simte bine și că nu este afectat de ratarea transferului în zona Golfului. Mai mult, acesta susține că se bucură că Tănase nu a plecat de la echipă, fiind un jucător extrem de important în opinia lui.

Ne-am obişnuit cu discuţiile astea vis-a-vis de Tase că va pleca, că are oferte de câţiva ani. Este important, e căpitanul echipei, e liderul echipei, golgheterul echipei. Are toate premisele unui jucător care să fie lider. 

Faptul că nu a plecat pe mine mă bucură, ne putem folosi de el în continuare, să ne ajute în ceea ce ne-am propus. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit până acum… prin Emirate, prin Europa, cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu.

E liniştit, e ok, se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul acesta, să ajute echipa cât mai mult”, a declarat Toni Petrea pentru contul oficial de Facebook al lui FCSB.

Modifică setările cookies