Liga 1

Noi detalii despre soarta lui Tănase! Gigi Becali a explicat ce se întâmplă cu fotbalistul: „E piesa principală!”

Florin Tănase (27 de ani) se află în cantonament cu FCSB, în ciuda faptului că era anunțat ca și transferat la Al-Nasr.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 17:56
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 18:00

Negoierile dintre clubul din Emiratele Arabe Unite și Florin Tănase au intrat în impas, iar Gigi Becali nu poate decât să se bucure.

La finalul anului trecut, oficialii lui Al-Nasr erau gata să plătească clauza de 3 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Tănase, iar mutarea urma să se oficializeze la începutul acestui an, însă Gigi Becali a refuzat să plătească impresarii din banii ce i se cuvin, motiv pentru care negocierile au intrat în impas.

Situația îl bucură pe Becali, are spune că nu ar vrea să renunțe la Tănase, însă nu ar avea ce face în momentul în care un club vine și plătește clauza pe care acesta o are în contract.

Becali: „Nu vreau să-l vând pe Tănase!”

„Tănase are o clauză de 3 milioane. Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând. E piesa principală la ora asta. El e jucătorul cu cea mai mare experiență, dă goluri, îmi ține echipa.

Dar nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză. Bagă banii în cont și pleacă. Pleacă pentru că are clauza aia, nu depinde de mine, dar eu nu vreau să-l dau. Uite, că Dumnezeu mi-a ajutat, nu l-am dat”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt.com

Florin Tănase a îmbrăcat de 17 ori tricoul FCSB-ului în acest sezon de Liga 1, reușind să marcheze nouă goluri și să ofere patru pase decizive.

Modifică setările cookies