Florin Prunea a dat cartile pe fata si a spus ce se intampla de fapt la Dinamo: "Nu toata lumea a fost testata. Echipamentul n-a fost dezinfectat!"

prunea balanescu Dinamo Superliga Florin Prunea a dat cartile pe fata si a spus ce se intampla de fapt la Dinamo: "Nu toata lumea a fost testata. Echipamentul n-a fost dezinfectat!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 15:50
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 15:54

Florin Prunea continua razboiul cu Bogdan Balanescu.

Fostul oficial din Stefan cel Mare considera ca actualul presedinte al lui Dinamo este principalul vinovat pentru situatia actuala de la club.

Prunea a dezvaluit ca Dinamo nu a respectat niciodata normele sanitare impuse in timpul pandemiei. Fostul portar roman a plecat cu scandal de la echipa. El il considera vinovat pe Bogdan Balanescu pentru focarul de coronavirus de la Saftica.

"Balnescu stie doar sa taie costurile, cu asta se lauda la Negoita mereu cand se duce la el la birou. Cel care a semnat protocolul e responsabil pentru ce se intamplă. La Dinamo e haos.

Nu toata lumea a fost testata la Dinamo. Va pot spune ca eu n-am fost testat niciodata la Dinamo. Echipamentul n-a fost dezinfectat, nu s-a intamplat nimic. E posibil asa ceva, un focar de infectie la Dinamo?!", a spus Prunea pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!