"Fotbalul ma intinereste!" Primele declaratii ale lui Mircea Lucescu dupa preluarea lui Dinamo Kiev! "Vreau sa le ofer satisfactii fanilor!"

Mircea Lucescu Dinamo Kiev suporteri Campionate externe "Fotbalul ma intinereste!" Primele declaratii ale lui Mircea Lucescu dupa preluarea lui Dinamo Kiev! "Vreau sa le ofer satisfactii fanilor!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 15:10
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 15:12

Mircea Lucescu a facut primele declaratii dupa ce a fost numit antrenor la Dinamo Kiev. 

Tehnicianul in varsta de 74 de ani le-a promis fanilor ca va reusit sa rezolve problemele de la club, fiind increzator ca va putea sa faca din nou o figura frumoasa in Ucraina. 

"Poate ca sunt suparati pe mine pentru ca am castigat multe titluri la Sahtior, dar vreau sa le ofer satisfactii si sa ma aplaude. 

Nu cred ca a mai fost o perioada atat de proasta in istoria lui Dinamo, dar voi indrepta imaginea negativa. Exista multe probleme, voi merge mana in mana cu jucatorii si voi cauta sa le rezolv. Vreau sa le ofer satisfactie fanilor lui Dinamo.

Suporterii te judeca dupa rezultate. Daca vom face impreuna performante, ce probleme vom mai avea cu fanii? Desigur ca voi lupta pentru a avea succes la Kiev si ca suporterii sa ma si aplaude. Fotbalul ma intinereste. Cele mai frumoase momente sunt atunci cand ai foame de victorii si performanta", a declarat Lucescu pentru cotidianul local Tribuna. 

'Il Luce' a semnat saptamana trecuta pentru Dinamo Kiev, avand un contract valabil pana in 2022, cu posibilitate de prelungire pentru inca un sezon. 

Antrenorul roman va castiga anual 1,2 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!