Se ia IAR de Lucescu dupa ce abia s-au impacat?! Ce a spus Rednic dupa numirea SOC de la Dinamo Kiev

Mircea Rednic Dinamo Kiev Mircea Lucescu Poli Iasi Sahtior Donetk Superliga Se ia IAR de Lucescu dupa ce abia s-au impacat?! Ce a spus Rednic dupa numirea SOC de la Dinamo Kiev
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2020, 21:13
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2020, 21:18

Mircea Rednic critica decizia lui Mircea Lucescu de a merge sa antreneze la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu s-a intors in Ucraina, acolo unde a antrenat-o pe Sahtior timp de 12 ani, intre 2004 si 2016. Doar ca Lucescu nu a revenit la Donetk, ci a semnat cu marea rivala, Dinamo Kiev! Alegerea l-a surprins pe fostul elev al lui Il Luce de la Dinamo si Rapid, Mircea Rednic.

'Puriul', care s-a aflat intr-un conflict cu Lucescu si anul trecut, dupa ce Il Luce a declarat ca Rednic 'ar trebui sa imi pupe picioarele', iar antrenorul lui Poli Iasi a replicat ca Il Luce poate 'sa-i spuna fiului sau sa ii pupe picioarele'. Cei doi s-au impacat intre timp, insa Rednic a facut astazi o declaratie care ar putea reporni conflictul. 

"Eu nu m-as duce niciodata sa antrenez la Anderlecht. Nu ii zic lui Mircea Lucescu ce trebuie sa faca. Daca el a simtit ca trebuie sa mearga acolo, eu ii urez succes", a spus Mircea Rednic pentru Look Sport, dupa infrangerea echipei sale de la Clinceni, scor 0-3.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!