FCSB si-a gasit jucatorul de 10! El e noul star al lui Becali: "Mi-a zis: 'Nea Gigi semnez cand vrei, ce vrei!'" Clauza de 150 de milioane de euro

FCSB si-a gasit jucatorul de 10! El e noul star al lui Becali: "Mi-a zis: 'Nea Gigi semnez cand vrei, ce vrei!'" Clauza de 150 de milioane de euro

Vezi aici toate fazele de la Hermannstadt - FCSB, Liga 1, etapa 10! 

FCSB si-a gasit un nou numar 10 dupa plecarea lui Budescu.

Olimpiu Morutan l-a salvat pe Dica in meciul cu Hermannstadt prin cele doua pase de gol si l-a incantat pe patronul Gigi Becali.

Becali este convins ca Morutan este numarul 10 mult dorit la FCSB si i-a stabilit o clauza de reziliere uriasa: 150 de milioane de euro.

"Voi o sa vedeti ca il vand eu pe Morutan, iar cine vrea va trebui sa plateasca 100 de milioane, 150 de milioane de euro, ca altfel nu il ia. El a zis, ’nea Gigi, semnez cand vrei, ce vrei, faci matale ce crezi’. Eu i-am raspuns ’tu nu o sa pleci pe 2 milioane de euro, eu vreau ca tu sa ai 7 milioane de euro salariu!’. El va fi de acum ’10’ si nimeni nu-l va scoate din ’10’. Eu m-am convins si astazi (n.red. duminica seara, dupa meciul cu Hermannstadt). Eu l-am luat, cand l-am luat, sa joace langa Pintilii. Dar, mi-am dat seama ca nu poate acolo si mi-am dat seama ca el e numar 10 si nu cred ca îi mai poate lua nimeni locul acolo, ca ne-a castigat jocul, cu doua pase de gol. Acum, incet, incet, se cristalizeaza primul 11", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Patru la sută dintre persoanele confirmate cu Covid-19 în România au murit, iar 51% s-au vindecat
BRAT