FCSB a clarificat situatia lui Planic! Reactia oficiala dupa ce fundasul a lasat de inteles ca este posibil sa plece: "Sper ca voi juca aici pana la vara!"

FCSB a clarificat situatia lui Planic! Reactia oficiala dupa ce fundasul a lasat de inteles ca este posibil sa plece: "Sper ca voi juca aici pana la vara!"

Bogdan Planic se afla intr-o situatie incomoda la FCSB.

Fundasul sarb se apropie de finalul contractului si a dezvaluit ca nimeni din candrul conducerii FCSB nu a vorbit cu el despre o posibila prelungire. Intelegerea lui Planic cu FCSB expira la finalul sezonului, dar jucatorul poate semna inca din iarna cu orice club care il doreste si poate pleca din vara liber de contract.

"Nu ma gandesc la contractul meu, mai am aproape un an de contract cu FCSB. Sper ca voi ramane aici pana la vara. Nimeni din partea clubului nu mi-a oferit inca prelungirea", spunea Planic dupa meciul cu Chindia Targoviste.

Narcis Raducan a reactionat si a spus ca Planic isi va prelungi intelegerea cu FCSB:

"Sunt putini jucatori pe care si i-a dorit FCSB si pe care nu i-a luat, sunt putini jucatori carora FCSB a vrut sa le prelungeasca angajamentele si nu s-a intamplat. Noi suntem in contact cu agentul lui Bogdan, asa ca nu exista riscul de a-l pierde.

Planic este un fotbalist foarte bun, la fel ca si ceilalti jucatori din lot, asa ca sigur va prelungi", a spus Narcis Raducan pentru Digi.

Fundasul de 27 de ani este cotat la 2.3 milioane de euro conform transfermarkt si ar reprezenta o adevarata lovitura pentru bugetul echipei daca ar pleca gratis.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies