Mihai Stoica andrei burca Bogdan Planic Superliga Mihai Stoica

„A fost scandal!” Mihai Stoica susține că Andrei Burcă nu-i putea lua locul preferatului său în centrul defensivei 

Managerul general al FCSB-ului a vorbit despre transferul lui Bogdan Planic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2022, 17:55
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2022, 19:02

Bogdan Planic (30 de ani), fostul fundaș central de la FCSB în perioada 2017-2020, s-a calificat în grupele Champions League cu Maccabi Haifa. Însă, prezența în cea mai importantă competiție din Europa nu l-a oprit să semneze un contract pe trei sezoane cu Shabab Al Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Mihai Stoica: „A plecat pe salariu mare și și-a rupt tendonul la primul antrenament!”

Sârbul a fost adus în România de Mihai Stoica (57 ani), care a declarat în repetate rânduri că atunci când activa în Liga 1, Planic era cel mai bun fundaș central. Managerul general al FCSB-ului a infirmat informația cum că stoperul ar fi fost vândut de israelieni pentru a-i face loc lui Andrei Burcă (29 ani), care în cele din urmă nu a mai ajuns la Maccabi Haifa.

„Se scria încontinuu cum Haifa vrea să renunţe la Planic, acum s-a scris, ca să îi facă loc lui Burcă. Planic era plecat de la Haifa, oameni buni.

I s-a plătit clauza, au luat 1.800.000, nu voiau să îl lase să plece, a fost scandal că nu voiau să îl lase să plece, a plecat pe salariu foarte mare şi şi-a rupt tendonul la primul antrenament”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Bogdan Planic, integralist la Maccabi Haifa în campania de calificare în grupele Champions League

Sârbul, om de bază la Maccabi în ambele sezoane petrecute în Ligat Ha'Al, a fost integralist în campania din preliminariile actualei ediții de Champions League, contribuind din plin la calificarea israelienilor în grupele celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa, după 1-1 și 4-0 cu Olympiacos Pireu, 4-0 și 0-2 cu Apollon Limassol, și 3-2 și 2-2 cu Steaua Roșie Belgrad.

Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!