CHINDIA - FCSB | "La cum am fost in primele meciuri, acu' putem sa zicem ca suntem CAMPIONI!" Florin Tanase a glumit la finalul partidei, dar n-a avut mila de arbitri: "Nu vad la doi metri de ei"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Octombrie 2019, 23:31
Data actualizarii: Duminica 20 Octombrie 2019, 23:41

FCSB a invins-o cu 2-1 pe Chindia Targoviste la Ploiesti. Gnohere si autogolul lui Leca, dupa sutul lui Moutinho, au decis partida in favoarea echipei lui Arges Vintila. Florea a marcat pentru formatia antrenata de Viorel Moldovan.

Florin Tanase: "Asta e arbitrajul! Asteptam VAR!" // "La cum am aratat in primele meciuri, acum putem spune ca suntem campioni!"

"Asta este arbitrajul in Romania...Nu vad la doi metri de ei! Asteptam VAR-ul, ce sa facem?! Daca am asteptat pana acum...mai asteptam!

O sa fiu suspendat meciul urmator. Eu nu cred ca a fost de galben la acea faza, ma voi uita la reluari. Dar asta e situatia.

Mai avem de jucat pana vom putea spune ca jucam bine. Avem o marja mare de progres, sper sa ne imbunatatim jocul in viitor.

La cum eram dupa primele etape, putem spune ca acum suntem campioni! Glumesc! Dar ne-am apropiat, cu siguranta vom prinde Play Off-ul.

Domnul Vintila este un antrenor bun", a spus Florin Tanase.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!