CHINDIA - FCSB | Penalty neacordat FCSB-ului dupa ce Aioani era sa-l faca KO pe Cristea in careu! Ce s-a intamplat: FOTO

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Octombrie 2019, 21:06

	CHINDIA - FCSB | Penalty neacordat FCSB-ului dupa ce Aioani era sa-l faca KO pe Cristea in careu! Ce s-a intamplat: FOTO
FCSB trebuia sa primeasca un penalty in meciul cu Chindia Targoviste.

Arbitrul a iertat-o pe Chindia de un penalty pe care Aioani l-a facut la Cristea. Portarul Chindiei a intrat in forta in jucatorul FCSB-ului, lasandu-l pe acesta la pamant. Reluarile arata ca decizia arbitrului nu a fost cea corecta. 

FOTO: Capturi Digi 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

LIVE: Dăncilă, la Palatul Parlamentului: "Văd la Iohannis teama. Nu-mi asum asaltul asupra justiției"
BRAT