CHINDIA - FCSB 1-2 | "Pai si ce?! Da' si Maradona a dat gol cu capul! Si avea 1.50!" Cum a vazut Vintila meciul cu Chindia si de ce l-a schimbat pe Morutan la pauza

CHINDIA - FCSB 1-2 | "Pai si ce?! Da' si Maradona a dat gol cu capul! Si avea 1.50!" Cum a vazut Vintila meciul cu Chindia si de ce l-a schimbat pe Morutan la pauza

FCSB a invins-o cu 2-1 pe Chindia Targoviste pe Ilie Oana din Ploiesti. Chindia a deschis scorul prin Florea, dar echipa lui Arges Vintila a intors soarta partidei prin autogolul lui Leca, dupa sutul lui Moutinho, si reusita lui Gnohere.

Arges Vintila: "Cel mai mult ma bucur ca echipa a avut atitudine! Am stiut sa suferim"

"Este o victorie muncita, o victorie pentru care am stiut sa suferim. Asta imi da incredere, echipa a stiut sa revina. Scorul putea fi mult, mult mai mare daca am fi concretizat ocaziile avute.

Si Maradona a dat goluri cu capul. Si avea 1.50! E mai putin important ca am luat gol cu capul. Nu este un punct esential al jocului, dar vom trata si acest aspect. Important este ca am revenit.

Imi felicit jucatorii, ma bucur ca munca lor da roade!

Nu vreau sa comentez arbitrajul, eu sunt multumit ca echipa mea a castigat. Daca ma iau acum de arbitraj...nu vreau sa le dau alibiuri jucatorilor. Daca vorbesc despre arbitraj, ei se vor ascunde in spatele acestor greseli.

A fost o gandire tactica la schimbarea lui Morutan. Nu m-a nemultumit el. Morutan e un jucator bun, de viitor. A venit cu o problema de la echipa nationala, a jucat cat a putut. Sunt multumit de el. El s-a antrenat mai putin decat ceilalti.

Cristea a avut o contuzie la picior si a spus ca nu mai este la 100%. Apreciez gestul si faptul ca jucatorii stiu cand nu mai pot da 100% si cer sa intre cineva care poate.

Avem un lot numeros si valoros, nu imi fac probleme.

Sunt multumit de rezultat. Cel mai mult mi-a placut ca echipa a avut atitudine.

Sunt multumit si de Chorbadziynski, de Moutinho. Fiecare fotbalist trebuie sa dea randament cand se apeleaza la el.

Avem concurenta pe posturi, timpul va raspunde cine va juca. Eu nu pot sa spun ca e un anume fotbalist favorit. Toti jucatorii care au venit au facut-o ca sa aduca un plus. Manea a venit pentru a aduce un plus si il va aduce la un moment dat.

Gnohere a marcat, e in regula. Dar prin concurenta apare valoarea", a spus Bogdan Arges Vintila.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies