Fanii lui Dinamo, gata sa preia clubul! Programul DDB a atins un nou prag istoric: au fost adaugate pachete noi pentru abonati! Mesaj pentru jucatori si staff

Fanii lui Dinamo, gata sa preia clubul! Programul DDB a atins un nou prag istoric: au fost adaugate pachete noi pentru abonati! Mesaj pentru jucatori si staff

Programul DDB a depasit 8000 de membri si se apropie de o suma record stransa din cotizatii.

Suporterii lui Dinamo nu renunta la ideea de a prelua clubul si au facut un nou pas important. Fanii au anuntat ca programul DDB a depasit pragul de 8000 de membri cotizanti si sunt aproape sa depaseasca 3 milioane de lei din cotizatii, donatii si bilete online!

De asemenea, acestia au introdus doua noi categorii, la cererea suporterilor, pentru cei care vor sa ajute clubul si sa se inscrie in program.

Programul 'DDB PREMIUM', cu o cotizatie de 48 de euro pe luna si programul 'ELITE PREMIUM', cu o valoare de 19.480 de euro pe an.

"ProgramDDB tocmai a depasit pragul de 8000 de membri si este gata sa sparga un alt prag, cel al sumei totale de 3 MILIOANE de lei din cotizatii, donatii si bilete online.

Este o realizare extraordinara si in acelasi timp neasteptata pentru un club din Romania. Dorim sa-ti multumim pentru ca esti parte din acest proiect!

Multi dintre membrii DDB, mai ales dintre cei cu venituri mai mari, atat din tara cat si din strainatate, ne-au solicitat crearea unei categorii intermediare de membri. Cei mai multi au sugerat o cotizatie de 50€/luna.

Am lucrat la acest lucru si de astazi punem la dispozitia membrilor categoria DDB PREMIUM, cu o cotizatie de 48€/luna, cu posibilitatea de a achita aceasta suma lunar, prin plati care se fac in mod automat.

Oricare dintre membrii DDB poate face trecerea de la categoria standard la categoria PREMIUM, urmand sa primeasca un alt card, dar pastrand actualul numar de membru.

Platile pot fi intrerupte in orice moment. De asemenea, exista si posibilitatea de a reveni in orice moment la categoria standard.

Am dat drumul si unei alte categorii, ELITE PREMIUM, cu valoare de 19.480€/an, pentru ca am primit si astfel de solicitari.

Cu oameni ca voi, cu suporteri ca tine, dispusi sa sacrifice din ce este al lor, DINAMO NU VA MURI NICIODATA!

Speram ca si evolutia echipei sa se ridice in curand la un alt nivel de daruire si de performanta", se arata in comunicatul postat de PCH.

Citeste si:DinamoDDB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Pandemia de COVID-19 atinge un nou prag psihologic. Peste 20 de milioane de infectări la nivel global
BRAT