PRESIUNE pe FRF! Dinamovistii vor 5 milioane de euro in urma SCANDALULUI cu FCSB! Se imbogatesc 'cainii' la TAS? 

Dinamo Cupa Romaniei FCSB FRF TAS Superliga PRESIUNE pe FRF! Dinamovistii vor 5 milioane de euro in urma SCANDALULUI cu FCSB! Se imbogatesc 'cainii' la TAS?
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2020, 18:22
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2020, 18:30

Dinamo nu renunta la lupta din Cupa Romaniei si vrea sa reclame FRF la TAS! 

Dupa ce a depus memoriu impotriva FCSB, Dinamo vrea sa scoata tot ce se poate din situatia cartonaselor galbene primite de Andrei Vlad! Conform Prosport, indiferent de ce va decide Comisia de Etica si Disciplina a FRF, cainii vor sa mearga la TAS si sa ceara despagubiri in valoare de cinci milioane de euro! 

Dinamo acuza faptul ca FCSB trebuia sa piarda la masa verde meciul tur, din Groapa, atunci cand l-a folosit pe Andrei Vlad, desi portarul primise cartonase galbene in saisprezecimi si in sferturi. Conform ROAF, el ar fi trebuit sa fie suspendat, insa ros-albastrii se apara prin invocarea Regulamentului Disciplinar, care nu prevede aceasta masura. Comisia de Etica si Disciplina va trebui sa decida ce regulament primeaza, insa nemultumirea dinamovistilor a pornit de la faptul ca a fost nevoie ca ei sa sesizeze FRF-ul cu privire la aceasta situatie.

Regulamentul stipuleaza faptul ca un club are dreptul sa depuna o sesizare dupa maximum 48 de ore de la disputarea meciului, in timp ce cainii au facut acest lucru de abia inaintea returului. Dar clubul condus de Ionut Negoita este furios pe Federatie pentru ca aceasta nu s-a autosesizat, desi avea dreptul sa faca acest lucru daca regulamentul competitiei a fost incalcat. 

O decizie in cazul reclamat de Dinamo va fi luata de FRF in data de 15 iulie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!