Gigi Becali Dragos Nedelcu FCSB Universitatea Craiova Superliga

"El crede ca suntem la teatru!" Ce a spus Becali dupa meciul 'gradinitei' FCSB cu Craiova! Jucatorul care l-a infuriat pe patron

FCSB a pierdut cu Universitatea Craiova in penultima etapa din playoff. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 09:03
Data actualizarii: Vineri 21 Mai 2021, 00:50

Ros-albastrii s-au prezentat la Giurgiu cu un lot alcatuit din rezerve si jucatori de la a doua echipa, dupa ce starurile lui Petrea au primit vacanta, in urma titlului castigat de CFR cu Botosani. 

Alex Cicaldau a inscris singurul gol al meciului, in minutul 54, dupa o eroare comisa de Nedelcu. Echipa lui Petrea a pus probleme Craiovai, insa nu a reusit sa inscrie la Giurgiu. 

Dragos Nedelcu a avut probleme mari si in acest sezon, in care a fost mai mult accidentat, fara sa reuseasca sa revina la forma buna pe care o avea inainte. Gigi Becali l-a criticat de fiecare data cand l-a trimis pe teren, iar aseara nu a facut exceptie.

Patronul FCSB s-a aratat incantat de jocul facut de echipa, insa l-a criticat din nou pe Nedelcu pentru gafa de la gol. 

"Echipa a fost impresionanta. Copii, dar luptatori. Daca nu facea nenea Nedelcu greseala aia, care nenea Nedelcu el crede ca suntem la teatru...ba, aici e fotbal. Daca nu facea aia, putea sa fie meci egal. Eu, cand ma intrebati, imi spun parerea pe moment. E posibil sa ma insel", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies