Gigi Becali FCSB Marius Sumudica Superliga

Becali a pus limita de inaltime la FCSB: "Nu mai iau decat daca au 1.90!" :) Ce i-a spus Sumudica despre transferuri: "Mi-a zis: 'Ia pe cine vrei, nu am treaba!'"

Gigi Becali a anuntat ca Marius Sumudica o va antrena pe FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 00:41
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 00:43

Patronul FCSB-ului a socat cu alegerea facuta, insa a explicat cum a decurs discutia cu fostul antrenor al lui Rizespor si cum l-a convins. 

Totodata, Gigi Becali a dezvaluit si care au fost schimbarile cerute de Sumudica in cadrul lotului si ce transferuri va mai face. Patronul a afirmat ca va aduce trei fundasi centrali, insa conditia este ca acestia sa aiba inaltimea de 1.90. 

"Mi-a zis ca lotul e bun, mai vrea 3-4 jucatori. A zis: 'Alege-i tu, nu ma intereseaza. Vreau sa fie mai mare lotul'.

I-am zis ca vreau sa aduc doi fundasi centrali si doi atacanti. Dar poate aduc trei fundasi centrali. Acum am vazut un lucru mai invata omul, poate am invatat ceva ce nu e adevarat. Dar mi-am dat seama ca daca esti fundas central, noi nu avem fundasi centrali ca Sergio Ramos, dar macar da, ma cu capul, sa nu mai iau goluri din corner. Nu mai iau fundasi centrali decat daca au 1.90, accept 1.89, un centimetru mai jos. Dar, da cu capul ma, macar, daca esti fundas central. O sa iau doi trei fundasi centrali sa dea cu capul. 

Ati vazut, Seroni ala, nu-i bun, nu? Toti ca e lent, ca-i cutare. Nu ca il iau eu, ca nu il iau, trebuia sa il iau acum 3-4 ani. Seroni e puternic ma, da cu capul, e barbat si in meciuri decisiv nu are emotii. Sa nu credeti ca il iau pe el, dau un exemplu. I-am gasit pe fundasi, sa vedem daca pot sa ii iau. 

Maine o sa vedem daca se face cu Cretu si Florin Stefan. Dar cumpar acum, doi fundasi centrali iau sigur! 100% iau doi. Da, am mana libera de la antrenor. 

Mi-a zis: 'Bai, Gigi, ne mai trebuie 4-5 jucatori. Ia pe cine vrei tu, nu am treaba. Eu ii antrenez", a spus Gigi Becali la Digi Sport.  

Modifică setările cookies