Sumudica a uitat de rivalitatea cu Becali! Cei doi s-au sicanat mereu! "Sumudica o are mica!" vs "Nu m-as duce niciodata acolo! Ne-am impusca!"

Sumudica a uitat de rivalitatea cu Becali! Cei doi s-au sicanat mereu! "Sumudica o are mica!" vs "Nu m-as duce niciodata acolo! Ne-am impusca!"

Gigi Becali a anuntat ca Sumudica va fi antrenorul FCSB-ului in sezonul viitor.

Mutarea anuntata de Gigi Becali este cel putin una surprinzatoare. Daca arucam o privire peste relatia dintre Sumudica si  Gigi Becali descoperim ca cei doi nu s-au avut niciodata la suflet.

Sumudica a declarat in trecut, in mai multe randuri, ca nu o va antrena niciodata pe FCSB. Nici de partea cealalta Gigi Becali nu arata o simpatie deosebita fata de fostul rapidist. Ne amintim cu totii, probabil, de celebra ofensa pe care Becali o repeta la adresa lui Sumudica pe cand acestea antrena in Liga 1: "Sumudica o are mica!"

"Sumi" s-a declarat mereu un mare rival al echipei patronate de Becali, despre care a spus ca nu o va antrena niciodata.

"De mine nu vorbim. Pai, ce, e revolutie, ce sa vorbesc la Steaua, ne impuscam! Asta ne mai trebuie! Asta ar fi ultima, sa ajung si pe la Steaua antrenor. La Dinamo, da. La Dinamo m-as duce cu inima deschisa, dar la Steaua, nu", declara Sumudica in 2016, pe cand era antrenorul Astrei Giurgiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies