Liga 1

Dinamo a mai realizat un transfer! Iuliu Mureșan a adus un jucător care a câștigat ultimele trei titluri cu CFR Cluj

Dario Bonetti va beneficia de un mijlocaș care are în palmares trei campionate câștigate cu CFR. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 15:04
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 15:13

Dinamo profită din plin de dreptul de a realiza transferuri, după ce TAS i-a ridicat interdicția de a achiziționa jucători.. Clubul din Ștefan cel Mare s-a întărit deja cu aducerile lui Gabriel Torje (31 ani), Cosmin Matei (29 ani), Răzvan Popa (24 ani), Constantin Nica (28 ani), iar la conferința de prezentare a celor menționați anterior, Iuliu Mureșan a anunțat și transferul lui Plamen Iliev (29 ani). 

Însă, directorul executiv al „câinilor” nu se oprește aici. Dinamo l-a împrumutat un sezon pe Cătălin Itu (21 ani) de la CFR Cluj pentru a acoperi locul lăsat de plecarea lui Paul Anton. 

  • Dinamo a mai realizat un transfer! Iuliu Mureșan a adus un jucător care a câștigat ultimele trei titluri cu CFR Cluj

„Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală”, a declarat Iuliu Mureșan pentru fanatik

Cătălin Itu a fost în lotul clujenilor în ultimele trei sezoane, când echipa din Gruia a câștigat de fiecare dată titlul în Liga 1. În 66 de meciuri disputate în tricoul CFR-ului, mijlocașul a marcat 7 goluri și a oferit 5 pase decisive. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies