Gabriel Torje Dinamo FCSB FCSB - Dinamo Gabi Torje Superliga

FCSB - Dinamo, prin ochii lui Gabi Torje: "Mai bine stai pe margine!" Observația dinamovistului 

FCSB și Dinamo se vor întâlni imediat după terminarea pauzei competiționale, duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 13:53
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 14:08

Cele două mari rivale din București nu sunt în cel mai bun moment, fiind în partea de jos a clasamentului. Totuși, FCSB este o echipă ce se luptă an de an pentru titlu, în timp ce Dinamo a cochetat mai mult cu locurile de divizie secundă în ultimii ani.

FCSB - Dinamo, prin ochii lui Gabi Torje 

 

  • Gabriel Torje este speriat de derbyul cu FCSB: ”Mai bine stai pe margine”

Gabriel Torje a revenit la Dinamo și speră să ajute echipa în duelul cu marea rivală. Totuși, el crede că ar trebui să intre în teren doar fotbaliștii capabili să facă diferența.

„Poate oricine să joace cu FCSB, numai că trebuie să poţi fi şi folositor. Mai sunt opt zile până la meci, antrenorul este cel care decide, nu sunt eu în măsură să vorbesc despre aceste lucruri. 

Cine nu şi-ar dori să joace într-un derby cu FCSB? Dar decât să fii în teren şi să nu poţi să ajuţi echipa şi să încurci, mai bine stai pe margine”, a spus Torje.

Mijlocașul cu 57 de meciuri în naționala României, care era liber de contract din aprilie 2021, după despărțirea de Bandirmasport, a revenit  în țară pentru și a semnat cu clubul din „Groapă”.

FCSB - Dinamo e duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00

FCSB - Dinamo e duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www sport.ro. În ierahia Ligii 1, după șapte etape, FCSB e pe locul 8 (9 puncte), în timp ce Dinamo se situează pe poziția a 14-a (6 puncte).  

Deși la un moment dat părea că negocierile s-au împotmolit, sport.ro a aflat că cele două parți au ajuns în cele din urmă la un acord, mijlocașul urmând să îmbrace din nou tricoul lui Dinamo.

Gabriel Torje a prins două mandate la Dinamo, din ianuarie 2008, când a venit de la Poli Timișoara, până în august 2011, când a fost cedat la Udinese, respectiv din februarie 2018 până în iunie 2018, când a fost îmărumutat de la Akhmat Grozny.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!