Liga 1

Dinamo a refuzat o ofertă de 1.4 milioane de euro pentru Deian Sorescu! Un club important din Europa l-a vrut pe fotbalist

Deian Sorescu rămâne la Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 21:26
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 21:41

Dinamo s-a aflat în tratative cu Legia Varșovia, campioana sezonului trecut în Polonia, pentru vânzarea lui Deian Sorescu.

Negocierile începute încă din luca iunie s-au încheiat însă fără niciun rezultat, deși, potrivit Cristian Cernodolea, reprezentant al firmei britanice care a intermediat negocierile dintre două cluburi, polonezii le-au pus pe masă „câinilor” o ofertă de 1.4 milioane de euro pe masă.

1.4 milioane de euro pentru Deian Sorescu

„Clienții noștri au trimis pe adresa clubului Dinamo o ofertă oficială consistentă pentru Deian Sorescu. Vorbim de o sumă care cu bonusuri putea atinge 1,4 milioane de euro, iar discuțiile s-au întins până în ultima zi de mercato. Există un progres semnificativ în nivelul de profesionalism arătat de Dinamo în negocieri de la venirea domnului Mureșan, în comparație cu luna iunie. 

Din păcate, am rămas cu impresia că și în cazul în care pretențiile lui Dinamo erau satisfăcute în totalitate, șansele să fi obținut acordul administratorului judiciar pentru un transfer în această vară erau minime. Am auzit speculațiile (n.r. cu privire la faptul că administratorul judiciar ar încasa 6% din transfer dacă se face în iarnă), dar nu doresc să comentez. 

Nu am fi surprinși dacă Sorescu ar ajunge chiar la FCSB. Important e ca Dinamo să încaseze o sumă semnificativă care să ajute la salvarea clubului, fotbalul românesc are nevoie de acest simbol”, a spus Cernodolea pentru gsp.ro.

FCSB, ofertă de 750.000 de euro pentru Sorescu

Dinamo a mai refuzat în această vară o ofertă venită de la FCSB pentru căpitanul din „Ștefan cel Mare”. 750 de mii de euro a oferit Becali.

CITESTE SI

Modifică setările cookies