Liga 1

”Se poate!”. Mircea Rednic știe cum poate să scape Dinamo de datorii

Mircea Rednic, în prezent liber de contract, are un plan pentru a salva Dinamo, club cu mari probleme din punct de vedere financiar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 08:17
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 10:21

Mircea Rednic știe cum poate scăpa Dinamo de datoriile care însumează peste șase milioane de euro. Omul care a împrumutat în dese ori clubul din ”Ștefan cel Mare” în perioada în care era antrenor vrea să găsească alte persoane dispuse să facă același lucru.

Recent, Dinamo a primit și o veste bună. Interdicția la transferuri a fost ridicată, astfel că Iuliu Mureșan i-a adus lui Dario Bonetti patru jucători. Constantin Nica, Cosmin Matei, Gabriel Torje și Răzvan Popa au fost deja prezentați, urmând ca Plamen Iliev și Mirko Ivanovski să semneze în această perioadă.

„Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit... și Hunedoara și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000... se poate!”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

În vârstă de 59 de ani, Mircea Rednic este liber de contract după despărțirea de Farul Constanța, unde a antrenat 17 meciuri. După ce și-a încheiat ultimul „mandat” la Dinamo, Rednic a mai antrenat la Poli Iași.

112 meciuri a strâns Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies