Liga 1

”Este un lucru benefic pentru ei”. Cum a primit Edi Iordănescu vestea că Dinamo s-a ”întărit”

Edi Iordănescu monitorizează situația de la Dinamo, următoarea adversară din campionat a FCSB-ului.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 08:29
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 08:32

Transferurile făcute de Dinamo după ”ridicarea” interdicției îl pun ”în gardă” pe Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, mai ales că cele două rivale se vor întâlni imediat după pauza competițională, datorată meciurilor echipei naționale.

FCSB vrea să-și ia revanșa pentru ultimul rezultat din campionat, 1-4 cu CFR Cluj, și nu își mai permite pași greșiți. Răzvan Popa, Constantin Nica, Gabriel Torje și Cosmin Matei sunt jucătorii pe care Dinamo i-a adus după ce a scăpat de interdicția la transferuri. Plamen Iliev și Mirko Ivanovski ar putea fi și ei în lotul ”câinilor” până la meciul cu FCSB, cei doi urmând să semneze în aceste zile.

„Suntem obligați de moment să monitorizăm ce se întâmplă la Dinamo. Au adus unii jucători destul de experimentați care au arătat lucruri bune, alții care revin la Dinamo. Este un lucru benefic pentru Dinamo că a reușit să deblocheze această situație. Cu siguranță ar fi fost mai ușor dacă îi găseam așa cum erau până acum, nu prea aveau soluții, dar asta nu schimbă datele problemei. 

Avem nevoie de cele 3 puncte pentru a debloca situația, să ne recâștigăm încrederea, entuziasmul. E adevărat că va fi o provocare mai mare să pregătim jocul, va fi foarte greu să anticipăm, nu știm foarte bine cine este pregătit, cine nu, cine poate să apară de la început sau pe parcurs, dacă jucătorii sunt la nivel cu pregătirea. 

Cred că va fi foarte important să ne recuperăm jucătorii care vin, avem 9 jucători plecați la loturile naționale”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

FCSB nu a mai câștigat de trei etape în Liga 1 și este pe locul opt, cu nouă puncte, la 12 distanță de liderul CFR Cluj, care are un parcurs perfect, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri.

De partea cealaltă, Dinamo este pe locul 14, după ce a pierdut ultimele patru meciuri din Liga 1. Cu șase puncte, ”câinii” sunt la egalitate cu Chindia și Sepsi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies