“Cum sa nu fii furat de un milion.” Mihai Mironica despre teapa pe care si-a luat-o Gigi Becali cu transferul lui Adrian Petre

“Cum sa nu fii furat de un milion.” Mihai Mironica despre teapa pe care si-a luat-o Gigi Becali cu transferul lui Adrian Petre

Unul dintre filmele preferate ale copilariei a fost “Cum sa furi un milion” cu Audrey Hepburn si Peter O’Toole. Mi-am adus aminte de acest film vazand lamentarile lui Gigi Becali despre cum si-a furat-o de un milion cu aducerea atacantului Adrian Petre.

Acum, eu nu sunt in masura sa-i dau sfaturi lui Becali despre cum sa fure un milion, dar se pare ca as putea sa-l consiliez despre cum sa nu-i fie furat un milion. Drept dovada, o sa va prezint un text pe care l-am scris in februarie, cand Becali l-a luat pe Adrian Petre cu un milion. Patronul de la FCSB a ajuns la aceleasi concluzii 4 luni mai tarziu si usurat de un milion:

"Ceva putred, din Danemarca!" Mihai Mironica, despre transferul lui Adi Petre la FCSB

Se spune uneori ca presa nu ajuta concret fotbalul romanesc. Iata ca o echipa de top din Romania putea fi ajutata sa salveze un milion pe care l-a irosit pe “ceva putred, din Danemarca. Erau vremuri cand Becali nu s-ar fi uitat la un milion. Doar ca, intre timp, a ajuns la minus cu 6 milioane de euro in privinta balantei cheltuielilor si veniturilor de la FCSB. O balanta care poate fi redresata doar cu o calificare in grupele Europa League. Acolo unde poate ajunge cu un alt varf si nu cu Adrian Petre.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies