Cristi Borcea Dinamo Nicolae Badea Superliga

Cristi Borcea, detalii despre finanțatorul din umbră al lui Dinamo: „Vorbesc tot timpul cu el!”

Dinamo traversează una dintre cele mai slabe perioade din istorie, iar dinamoviștii fac scut în jurul clubului din „Groapa” în încercarea disperată de a-l salva de la dispariție.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 10:43

Cristi Borcea, fost finanțator al lui Dinamo, a recunoscut indirect că Nicolae Badea este încă implicat la echipă și încearcă să facă tot posibilul pentru a-i ține pe „câinii” în viață.

„Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scriau pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul doi. Asta însemna locul doi pentru Dinamo”, a susținut Cristi Borcea, potrivit ProSport.

  • Am lovit-o pe Alina, da! Cristi Borcea, mai sincer ca niciodata! Ce s-a intamplat intre el si fosta lui sotie

Nicolae Badea l-a adus pe Mircea Rednic la Dinamo

Dinamo l-a demis pe Dario Bonetti, iar Nicolae Badea a fost cel care a purtat negocierile cu Mircea Rednic, pentru a-l convinge pe acesta să revină pe banca lui Dinamo.

„Puriul” va reveni pe banca lui Dinamo pentru a cincea oară. Acesta a mai pregătit clubul din „Ștefan cel Mare” în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies