Cristi Borcea, detalii despre finanțatorul din umbră al lui Dinamo: „Vorbesc tot timpul cu el!”

Cristi Borcea Dinamo Nicolae Badea Superliga "Am lovit-o pe Alina, da!" Cristi Borcea, mai sincer ca niciodata! Ce s-a intamplat intre el si fosta lui sotie
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 10:43

Dinamo traversează una dintre cele mai slabe perioade din istorie, iar dinamoviștii fac scut în jurul clubului din „Groapa” în încercarea disperată de a-l salva de la dispariție.

Cristi Borcea, fost finanțator al lui Dinamo, a recunoscut indirect că Nicolae Badea este încă implicat la echipă și încearcă să facă tot posibilul pentru a-i ține pe „câinii” în viață.

„Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scriau pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul doi. Asta însemna locul doi pentru Dinamo”, a susținut Cristi Borcea, potrivit ProSport.

  • Am lovit-o pe Alina, da! Cristi Borcea, mai sincer ca niciodata! Ce s-a intamplat intre el si fosta lui sotie

Nicolae Badea l-a adus pe Mircea Rednic la Dinamo

Dinamo l-a demis pe Dario Bonetti, iar Nicolae Badea a fost cel care a purtat negocierile cu Mircea Rednic, pentru a-l convinge pe acesta să revină pe banca lui Dinamo.

„Puriul” va reveni pe banca lui Dinamo pentru a cincea oară. Acesta a mai pregătit clubul din „Ștefan cel Mare” în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!