Mircea Rednic Bogdan Balanescu Dinamo Ionut Negoita Superliga

VIDEO ”Am stabilit două obiective cu 'Salvatorul' și cu 'Iuda'”. Rednic amintește cum a plecat ultima oară de la Dinamo

Mircea Rednic (59 de ani) a revenit la Dinamo, la doi ani după ultima sa ”aventură” în ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 20:33
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 20:35

Atunci, antrenorul a fost îndepărtat de vechea conducere din cauza locului ocupat în clasament de Dinamo la finele acelui sezon. Rednic nu poate trece peste acel moment și spune că nu avea ca obiectiv câștigarea play-out-ului în acel an. 

”Puriul” povestește că a avut o discuție, la vremea respectivă, cu Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, în urmă căreia s-a decis ca jucătorii U21 să primească mai multe minute, pentru a putea fi în vizorul lui Mirel Rădoi pentru EURO U21 2019.

Rednic povestește cum a plecat ultima oară de la Dinamo

 

„Nu uitați că tot ați făcut tam-tam cu locul nouă, cel mai slab loc. Etapa era matematic salvată în etapa a treia. Împreună cu Salvatorul și cu Iuda, ne-am așezat și am stabilit două obiective.

Primul, să dăm minute celor trei jucători U21 care aveau șanse să prindă lotul pentru EURO și al doilea obiectiv să evaluez lotul. Dacă-mi spuneau că trebuie să fiu pe locul șapte, nu mai improvizam în unele meciuri. Nu am avut în obiectiv să iau locul șapte!”, a spus Rednic

Rednic o preia pe Dinamo de pe ultima poziție. ”Câinii” au doar șase puncte după zece etape și au cea mai slabă defensivă din campionat (24 de goluri primite).

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies