VIDEO Rednic știe unde trebuie să ”umble” pentru a salva Dinamo: ”Au posibilitatea asta”

Mircea Rednic (59 de ani) va începe antrenamentele cu Dinamo de joi. Acesta a vorbit, pentru prima oară, după ce a ajuns la un acord cu șefii clubului din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 20:14
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 20:18

Antrenorul dinamovist știe care este primul lucru pe care îl va face pentru a scoate maximum de la jucătorii săi. ”Trebuie să umblu puțin la sentiment”, a spus omul care a câștigat titlul ca antrenor cu Dinamo și Rapid.

„Am un lot pe care îl am la dispoziție și trebuie să fac minuni. E nevoie de un atacant și un fundaș dreapta. Tu ai un jucător care a făcut diferența în atac și tu îl sacrifici pe Sorescu ca fundaș dreapta.

Și aici mai e de lucrat, pentru că nu mai e Sorescu care a fost la început de campionat. Probabil și ei înțeleg că e un moment delicat. 

Am văzut că toată lumea zice că echipa e vai de mama ei, că jucătorii nu merită să joace în Liga 1. Trebuie să umblu puțin la sentiment. Au și ei un pic de orgoliu. Acum, cu un alt antrenor, poate cu mai multă disciplină, au posibilitatea să arate că merită să joace la Dinamo”, a spus Rednic.

Rednic o preia pe Dinamo de pe ultima poziție. ”Câinii” au doar șase puncte după zece etape și au cea mai slabă defensivă din campionat (24 de goluri primite).

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis. 

Pe Dinamo a mai pregătit-o în patru rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iulie 2019. Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies