Cristi Borcea Dinamo Mircea Rednic Superliga

Cristi Borcea, încântat de revenirea lui Rednic la Dinamo: ”Valoarea jucătorilor va crește cu 30%”

Dinamo a ajuns la un acord cu Mircea Rednic.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 21:30
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 22:28

Mircea Rednic (59 de ani) a revenit la Dinamo, la doi ani după ultima sa ”aventură” în ”Ștefan cel Mare”. Atunci, antrenorul a fost îndepărtat de vechea conducere din cauza locului ocupat în clasament de Dinamo la finele acelui sezon. 

”Puriul” a povestit că a avut o discuție, la vremea respectivă, cu Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, în urmă căreia s-a decis ca jucătorii U21 să primească mai multe minute, pentru a putea fi în vizorul lui Mirel Rădoi pentru EURO U21 2019.

Totuși, Cristi Bocrea, fostul acționar de la Dinamo, este încântat de revenirea lui Rednic la echipă.

„Valoarea jucătorilor va crește cu 30%, Dinamo va câștiga cu UTA Arad. Mircea Rednic știe. Dacă i-a luat pe Niculescu, Dănciulescu și Ganea. Îi îmbârliga că n-are cum să îi bage. 

Pe Niculescu îl îmbârliga «băi, nu vezi cum bagă ăsta alunecări?!», pe Dănciulescu că «vezi că tre’ să îl bag pe ăsta că e finul lui Borcea». Lui Ganea îi spunea «că tre’ să bage, că nu pot, trebuie să tragi de tine».

Îi mobiliza de mureau pe teren. Nu există de comisioane, el tot timpul venea și cerea o primă pentru jucători, ca să îi motiveze. Luana era mică, nu am lucrat cu ea”, a transmis Cristi Borcea pentru ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies