Cristi Borcea Mircea Rednic Superliga

"Țipa, i se umflau venele!" Cristi Borcea și-a amintit de stilul lui Mircea Rednic 

Dinamo se află în impas sportiv și financiar.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 08:13
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 08:58

Clubul din Ștefan cel Mare pare să se îndrepte către zona retrogradării, iar reultatele din ultima perioadă, printre care 0-6 cu FCSB și 0-5 cu Universitatea Craiova, confirmă momentul teribil prin care trece suflarea dinamovistă.

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, a vorbit despre colaborarea dintre el, Rednic și frații Becali, dar și despre metodele de mobilizare pe care le aplica antrenorul care a adus ultimul titlu în vitrina alb-roșie, în 2007.

„Mircea Rednic îi mobiliza de mureau pe teren. Nu există de comisioane, el tot timpul venea și cerea o primă pentru jucători, ca să îi motiveze. Eu am lucrat cu Mircea Rednic și nu exista niciodată vorba de comisioane. Luana era mică, nu am lucrat cu ea. A spus că răspunde de rezultate? Mâine aș semna (n.r – pentru a-i da mână liberă)! 

Cum am răspuns eu pentru Giovanni și Victor. De câte ori s-au spart birourile. Cu ei s-au făcut cele mai mari transferuri și cele mai mari rezultate. Mircea Rednic dacă vrea un jucător, nu contează cine îl impresariază.… Eu îi spuneam lui Giovanni să îl aducă pe Lobonț, pe Bratu. Țipa, i se umflau venele. 

Când i-am zis că îl vreau pe Dănciulescu de la Steaua a căzut de pe scaun. Giovanni era mai rău cu jucătorii, eu îi salvam. Era strict, pe partea asta intervenea dur”, a declarat Cristi Borcea, pentru ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies