andre pinto Dinamo Superliga

OFICIAL | Jucătorul cu selecții la toate naționalele Portugaliei a semnat cu Dinamo. Detaliile contractului 

Andre Pinto a mai evoluat la Porto, Panathinaikos și Sporting.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 12:18
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 12:40

Update 12:30 Andre Pinto a semnat un contract până la finalul sezonului 2021-2022, a anunțat clubul Dinamo pe pagina de Facebook, prin vocea administratorului special Iuliu Mureșan.

Fundașul central Andre Pinto a ajuns la București și urmează să semneze astăzi cu Dinamo. Portughezul în vârstă de 31 de ani are un CV excelent: format la FC Porto, a jucat sezoane bune în fotbalul mare, la Panathinaikos, Sporting Braga sau Sporting Lisabona. Ultima dată a evoluat pentru Farense, echipă care a retrogradat din prima ligă portugheză.

A fost eliminat la debutul în naționala de seniori a Portugaliei

Cu zeci de meciuri la reprezentativele de juniori și de tineret lusitane, Andre Pinto a bifat o selecție și la naționala mare, în 2015. Meciul de atunci a fost însă de tristă amintire pentru el: Portugalia a pierdut cu 0-2 amicalul de acasă cu Capul Verde și fundașul lui Dinamo a fost eliminat în minutul 60. A fost o partidă în care gazdele nu l-au folosit pe Cristiano Ronaldo.

Presa portugheză a taxat eliminarea lui Andre Pinto

”Un experiment total nereușit, care ne-a arătat o umbră a echipei Selecao! Andre Pinto practic l-a obligat pe arbitru să-i arate cartonașul roșu după o oră de joc. Orice șansă de revenire pe tabela de scor a încetat în acel moment”, scria presa portugheză după înfrângerea cu Capul Verde.

Modifică setările cookies