Bogdan Stelea e de partea lui Gigi Becali in razboiul cu CSA: "Pentru mine Steaua e FCSB! Cand vreodata a fost Steaua in Divizia 4?"

Bogdan Stelea csa steaua FCSB Steaua Superliga Bogdan Stelea e de partea lui Gigi Becali in razboiul cu CSA: "Pentru mine Steaua e FCSB!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iunie 2021, 09:52
Data actualizarii: Marti 08 Iunie 2021, 10:00

Fostul international roman considera ca FCSB este adevarata Steaua.

Bogdan Stelea ii ia apararea lui Gigi Becali in razboiul cu Clubul Sportiv al Armatei si sustine ca FCSB este continuatoarea Stelei. Chiar daca a debutat la Dinamo, fostul portar a imbracat tricoul ros-albstru al echipei din Ghencea timp de doua sezoane, intre 1995 si 1997.

"Cu riscul de a supara o multime de oameni si o multime de stelisti, pentru mine Steaua e FCSB! Ei ani de zile au urmat FCSB, echipa condusa de Gigi Becali, si au considerat-o Steaua, dintr-odata nu mai e Steaua, ca au fost o multumime de lucruri birocratice care s-au intamplat.

Toti cei care sunt acolo au fost dupa FCSB, ani de zile! Sa nu-mi spuna mie ca n-a fost nimeni. Dintr-odata nu mai e Steaua? Ca sa nu spun ca sunt si alte contradictii. Cand vreodata a fost Steaua in Divizia 4?", a declarat Bogdan Stelea la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!