VIDEO ”De ce v-au trebuit 30 de ani să vă regăsiți?” Bogdan Stelea a răspuns cât se poate de sincer (Meciul Generației de Aur e sâmbătă, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO)

Bogdan Stelea Generatia de aur Fotbal intern Bogdan Stelea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 18:32

Meciul de adio al Generației de Aur e sâmbătă, 25 mai, pe Arena Națională.

Legendele României se vor reuni în weekend într-o partidă împotriva legendelor din fotbalul internațional. Pe Arena Națională va fi o atmosferă incredibilă, mai ales că cel mai mare stadion al țării e sold-out pentru meciul Generației de Aur.

”De ce v-au trebuit 30 de ani să vă regăsiți?” Bogdan Stelea a răspuns cât se poate de sincer (Meciul Generației de Aur e sâmbătă, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO)

În cadrul podcastului Magic Star pe platforma YouTube, Bogdan Stelea a fost întrebat de ce componenților lotului de la Mondialul din '94 le-au luat atât de mult să se regăsească în cadrul unui asemenea eveniment.

  • Bogdan Stelea

  • Fostul mare portar a menționat că, în viziunea sa, partida ar fi trebuit să se desfășoare în urmă cu 10 ani

”(n.r. De ce v-au trebuit 30 de ani să vă găsiți să faceți acest meci?) Din punctul meu de vedere, cred că ar fi trebuit să o facem un pic mai devreme. Ca să fi fost bine, bine, acum 10 ani era de preferat! O să fie frumos și ăsta. Foarte tare din anumite puncte de vedere. O să ne vadă că încercăm să facem niște lucruri.

(n.r. E ceva ce nu-ți place) Automat, da. Mintea o să-mi ceară să fac anumite chestii, iar mintea nu o să mă lase. Iar trebuie să-mi folosesc mintea și să fac ce îmi dau seama că pot să fac la momentul respectiv”, a spus Bogdan Stelea la podcastul Lianei Stanciu.

Lotul României

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Medic: Pompiliu Popescu 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!