Anamaria Prodan pune tunurile pe frații Becali: „Eu o să râd de măscăricii ăștia!” Avertisment pentru Ianis Stoica

anamaria prodan FCSB Ianis Stoica ioan becali Victor Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 08:43
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 08:48

Ianis Stoica (18 ani) ar putea declanșa un nou conflict între Anamaria Prodan și frații Ioan și Victor Becali. 

Tânărul fotbalist are un debut excelent în Liga 1, iar prestațiile sale nu au trecut neremarcate. Fiul lui Pompiliu Stoica a jucat în 14 meciuri până acum, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 6 goluri și să ofere și două asisst-uri. 

Ianis Stoica ar fi atras deja atenția cluburilor importante din Europa, chiar recent a fost inclus pe o listă de-ale lui Galatasaray, iar Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de la Arsenal pentru tânărul jucător, pe care însă a refuzat-o. 

Jucătorul este reprezentat de Anamaria Prodan, însă recent au apărut informații conform cărora Ioan și Victor Becali ar încerca să îl aducă la firma lor de impresariat, așa cum au făcut-o și cu Dennis Man, în momentul transferului la Parma. Agentul fotbalistului a ieșit la atac, dezvăluind că orice astfel de acțiune îi va costa mult atât pe cei doi foști agenți, cât și pe jucător. 

Anamaria Prodan: „Vedem dacă așa avem jucători cu ceea ce trebuie în pantaloni!” 

„Toate prostiile astea, că vine Becali, nu mă interesează cu cine are contract, astea toate, trebuiesc plătite. Nu poți să-ți bați joc de munca unui om. Pe mine dacă o să mă auziți vreodată că o să zic că nu mă interesează al cui este, eu îl iau, înseamnă că trebuie să mă cer singură afară din fotbal. E vorba de educație aici, e vorba de multe lucruri.

De-a lungul anilor, cred că ați înțeles cu toții cu ce specimene avem de-a face, care sunt oameni, care sunt animale. La mine, câinii latră, ursul merge. De asta nu i-am băgat niciodată în seamă, de asta nu au putut să mă aibă cu nimic la mână, pentru că am fost atât de puternică și atât de mândră de mine și de numele meu.

Eu am viața mea, merg din ce în ce mai frumos. Aștept să îl ia pe Ianis, să îl ducă la Arsenal, oriunde, pentru că așa se cerne sita. Vom vedea dacă așa avem jucători cu ceea ce trebuie în pantaloni. Pentru mine, cine pleacă cu mine la drum a plecat, dacă pleacă și dispare, pe parcurs, plătește. E simplu.

De ce să mă supăr, de ce să mă enervez. După o viață, când ajuți familia jucătorului, sau jucătorul dintotdeauna, dacă au astfel de idei, și se lasă influențați de oricine pe stradă, e ok. Înseamnă că au foarte mulți bani și pot să plătească un contract pe care-l denunță”, a declarat Anamaria Prodan pentru as.ro

Mesaj dur al agentului pentru Ianis Stoica 

Mai mult decât atât, impresarul a avut un mesaj tranșant pentru cei care ar vrea să îl 'fure' pe Ianis Stoica din portofoliul său, dar și pentru tânărul jucător. Anamaria Prodan l-a avertizat pe fotbalistul FCSB-ului, dezvăluind că Stoica este înregistrat la o firmă de impresariat din Anglia. 

„Pentru acești mari impresari, care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână, plătesc.

Eu, doar o să râd de acești măscărici care anunță tot felul de aberații și distrug ce a mai rămas din fotbalul românesc. Ianis este jucător înregistrat în Anglia, înseamnă că eu am o legătură acolo. Dacă el crede că S.P.O.C.S. Management este o firmă de aruncat și de care poți să-ți bați joc, nu este niciun fel de problemă, atunci o să demonstrăm cine suntem noi”, a adăugat agentul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!